BOOK ET FOREDRAG MED JESPER CARLSEN

Bag om Formel 1, TopGear og 5. Gear

Jesper Carlsen har siden 2016 været tilknyttet Formel 1. Han arbejder i dag for Kevin Magnussen, F1-kører for HAAS teamet, og er med til alle Formel 1 løb i hele verden. At være sammen med alle de kendte teams og kørere i Formel 1 pit og paddock er dermed en del af Jespers hverdag. Jesper giver et unikt indblik i motorsportens verden og tager jer med bag kulisserne i Formel 1.

Udover at komme med anekdoter og røverhistorier fra sit tætte samarbejde med Kevin Magnussen, HAAS teamet og de store egoer i motorsportens verden, kommer Jesper også omkring sin egen karriere indenfor motorsport.

I foråret 2020 var der premiere på en dansk version af TopGear på Discoverys kanal 5. Jesper var medvært og sammen med skuespiller Dar Salim og TV-vært Felix Smith testede de tre værter forskellige biler og kom ud i situationer, der var svære at forestille sig – præcis som vi kender det fra den engelske udgave. Jesper vil både fortælle et par gode historier fra optagelserne til TopGear og fra sin værtsrolle sammen med Jacob Riising på 5. Gear, som i efteråret 2020 blev vist på Discoverys kanal 5.

Kontakt os for at høre nærmere om denne unikke mulighed for at få indblik i livet som racerkører. 

BOOK ET FOREDRAG